piatok 17. januára 2014

Výhra v GA

Nedávno pozerám do mailovej schránky a tam gratulácia, že som vyhrala, wau, veľká radosť, kedže ten deň bol nie práve pozitívny, o to viac ma to potešilo a čo a kde som vyhrala? Tu na blogu Modrá púpava
A čo pekné som vyhrala? 

2. cena pre jednu výherkyňu 
Kto by sa nepotešil, takým úžasným darčekom, netrvalo dlho a šup, darčeky boli u mňa.


Samozrejme, že som hneď voňala a skúšala. Levanduľový olejček je krásne voňavý a na pleti mi robi dobre, príjemne mi ju vyhladil a vôbec ju nemám mastnú, ale úžasne hladkú. Krémik zo slimáčikov tiež nevonia zle, akurat ten moringový olej nemá až takú valnú vôňu. Dnes som si z neho spravila kúru na vlasy, votrela som si ho do vlasovej pokožky a do vlasov a po vyše hodine umyla so šampónom, vlásky mám teraz z neho lesklejšie a pružnejšie.Lebo ja mám inak veľmi ale veľmi suché vlasy, takže takéhoto pomocníka vítam. A tričko veľkosť M, takže mi super sedí. Ešte raz veľká vďaka za darčeky!!!

4 komentáre:

  1. Som rada, že si s darčekmi spokojná :) Moringový olej má trochu špecifickú arómu :D Ale keď ho budeš používať pravidelne na vlasy 1-2 krát do týždňa tak by ti mal s tými suchými vlasmi pomôcť. Dôležité je to aby si ho vmasírovala do vlasovej pokožky, tým sa vyživý aj vlasová cibuľka a vlasy budeš mať onedlho krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem Ti za radu, a vies co, mne ten olej zacina vonat, asi som divna :D

      Odstrániť
  2. Takú výhru by som hneď prijala, ale na mňa sa šťastie len tak ľahko asi neusmeje :-( Podla mňa vonia moringový olej úplne super - tak zemito-orieškovo. Aj keď tiež mi pár použití trvalo, kým som tej vôni prišla na chuť. Teraz je pre mňa číslo 1 :-) A celkovo - je to môj najobľúbenejší olej z prírodných olejov, ktoré poznám. Natriem sa ním vždy, keď mám pocit, že sa mi ide urobiť nejaká vyrážka, alebo aj čisto preventívne ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne tiez vonia, a clovek musi skusat a zapajat sa a potom sa podari hadam, drzim palce

      Odstrániť