pondelok 12. mája 2014

Deň matiek pre maminky autistických detí


Kedže v minulý rok  som mala myšlienku urobiť pekného Mikuláša našim deťom, tentoraz ma napadla myšlienka urobiť radosť aj nám- mamičkám. Každá z nás vie, že je to dosť náročná ale zároveň aj krásna úloha ženy- BYŤ MATKA. Tie čo máte zdravé deti, viete, že je to niekedy neľahké s nimi a ešte ťažšie bez nich. A pre nás, čo máme také "iné" deti je to ešte o niečo, niekedy aj hubu náročnejšie.
Mám pocit, že nás je stále viac a viac takých maminiek. A preto som si pomyslela, že skúsim osloviť niekoľko firiem, ľudí, čo by im hádam dáka tá maličkosť nechýbala.
Samozrejme, nebolo to od začiatku med lízať, ale záporné odpovede ma neodradili, už som bola dáka oťukaná z toho Mikuláša, tak som skúšala, písala, oslovovala, a vyšlo to.
Naozaj sa našlo dosť ľudí ochotných čo to darovať, či len vzorku, či jeden či viac produktov a ja som sa z každej kladnej odpovede tešila ako malé dieťa. Samozrejme, stalo sa mi aj, že firma sľúbila a dodnes nič nedorazilo, ale nevadí. :-)
Nebudem menovať všetkých kto prispel, budem sa snažiť zapojiť to čo prišlo na môj blog postupne, aspoň budem prinútená nájsť si na blog konečne čas, lebo ho stále nemám a nemám, ale dosť mi ho zahĺtil ten deň matiek, takže, teraz chvíľu pauza a príde na rad aj môj blog.
Veľmi pekne ďakujeme každému kto prispel, veľká veľká VĎAKA!!!







4 komentáre:

  1. To je krásne, že si takto maminky obdarovala :) Nabudúce musíš dať vedieť a určite sa do toho zapojíme aj viaceré :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem Zuzi, jedno dieta s postihom je aj moje, len seba som sa zabudla odfotit, tak som tam dala aspon foto, kde som s Magduskou a Lukaskom. A ani ma nenapadlo ze poziadat o pomoc ostatne blogerky, uz takto som si pripadala otravna

      Odstrániť
    2. Ja by som pomohla veľmi veľmi rada :) Určite pri najbližšej podobnej akcii daj vedieť, vôbec by si nebola otravná, podľa mňa by si sa divila, koľké by ti veľmi rady pomohli...

      Odstrániť
    3. V septembri zacnem s vianocnou akciou

      Odstrániť